Send din opgave til: ​info@villys.dk

Indhent byggetilbud​ - telefon: 8682 8155

Over 50 års erfaring

Vi har løst tømrer- og snedkeropgaver siden vores begyndelse i 1972.

Omfattet af Byg Garanti

Med Dansk Byggeris garantiordning er du sikret mod skader for op til 150.000,-

Private, offentlige og erhverv

Vi hjælper gerne alle kundetyper med stort set alt inden for tømrerarbejde.

Alle kan få et byggetilbud

Tag fat i dit lokale tømrerfirma i Silkeborg hvis du står over for et tømrerprojekt.

Tilbygning til hus foretaget af kompetente tømrere

Drømmer du om en tilbygning til hus? Hos Villy’s Tømrerforretning er vi på pletten, når du har brug for én, der kan hjælpe dig med en tilbygning. Vi holder til i Silkeborg, men kommer gerne til andre byer, når du skal bruge en kompetent tømrer til dit tilbygningsprojektet. Vi har en masse erfaring med at lave tilbygning til hus. Vi kan derfor helt sikkert også hjælpe med din tilbygning. Vi kan tilbyde en totalentreprise, hvor vi sørger for det hele igennem projektet. På den måde kan du bare læne dig tilbage og lade os klare arbejdet.

Få den ombygning, du drømmer om

En ombygning og tilbygning til hus kan omfatte mange forskellige ting. Uanset hvad du har brug for en tilbygning til, står vi klar til at hjælpe. Vi har erfaring med at foretage tilbygning til huse, etageejendomme, villaer og sommerhuse. Vi kan hjælpe, når du ønsker mere plads i stuen, entréen eller måske et ekstra værelse. Ønsker du en tilbygning, der skal bruges som udestue, garage eller noget helt andet, står vi også klar til at hjælpe. Vi tilbyder kvalitetsløsninger, der lever op til dine drømme. Udover tilbygninger tilbyder vi også levering og montering af vinduer og døre til hele huset.

Hvad koster en tilbygning til et hus?

En tilbygning til hus er ikke billig. Vi kan dog tilbyde dig konkurrencedygtige priser, så du får en skarp pris, hvor kvaliteten stadig er i højsædet. Vi kommer gerne og kigger på dit projekt og giver dig et prisoverslag ud fra dine ønsker. Kontakt os på telefon 8682 8155, eller skriv til info@villys.dk, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud.

Villy's Tømrerforretning er medlem af Dansk Byggeri og omfattet af Byg Garanti

​Du får vores erfaringer og gode råd med. Samtidig bruger vi altid de bedste materialer. Derfor kan vi garantere dig løsninger, der holder længe.

byggaranti

Er du interesseret i et godt byggetilbud?

Har du ​en opgave for en alsidig, kompetent tømrermester? Så kontakt Villy's Tømrerforretning i dag. Send enten en besked via formularen her, eller ring på telefon: 8682 8155 eller send os en e-mail på info@villys.dk og hør mere om, hvad vi kan gøre for dig.

 
Vedhæft billeder
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Villy's Tømrerforretning A/S er dækket af Byg Garanti

Adresseoplysninger

​Villy's Tømrerforretning A/S

Navervej 25, 8600 Silkeborg

Rutevejledning

​Kontaktoplysninger

Telefon: 8682 8155

E-mail: info@villys.dk

CVR: 26642469

Bankoplysninger​

​Spar Nord Bank A/S

Borgergade 36, 8600 Silkeborg

Mere information

© 2019 Villy's Tømrerforretning A/S