Send din opgave til: ​info@villys.dk

Indhent byggetilbud​ - telefon: 8682 8155

Over 50 års erfaring

Vi har løst tømrer- og snedkeropgaver siden vores begyndelse i 1972.

Omfattet af Byg Garanti

Med Dansk Byggeris garantiordning er du sikret mod skader for op til 150.000,-

Private, offentlige og erhverv

Vi hjælper gerne alle kundetyper med stort set alt inden for tømrerarbejde.

Alle kan få et byggetilbud

Tag fat i dit lokale tømrerfirma i Silkeborg hvis du står over for et tømrerprojekt.

Ombygning af hus foretaget af erfarent byggefirma

Er pladsen blevet for trang, eller er der brug for lidt fornyelse? Hos Villy’s Tømrerforretning kan vi tilbyde ombygning af hus. Vi hjælper kunder med husrenovering og ombygninger i Silkeborg og andre omkringliggende byer. Vi står også klar til at hjælpe dig med dit projekt.

Når pladsen er trang, kan der være behov for en ombygning af hus. Det kan åbne op for mere plads og rummelighed. Vi har erfaring med at foretage ombygning af huse og sommerhuse. Vi står derfor også klar til at hjælpe dig med dit projekt.

Vælg en professionel tømrer til ombygning af hus

Når du skal have foretaget en ombygning af hus, er det en fordel at vælge en professionel tømrer. Det sikrer dig nemlig, at der tages de rette forholdsregler, så du får et flot og ikke mindst holdbart resultat. Hos Villy’s Tømrerforretning samarbejder vi med arkitekter og rådgivende ingeniører. På den måde sikrer vi os, at der er en professionel tilgang igennem hele byggeprocessen. På den måde får du et resultat, der kan holde i mange år fremadrettet. Kvaliteten er der derfor ikke noget at sætte en finger på.

Hvad koster en renovering af hus?

Når du skal have foretaget en ombygning af hus, kan der være mange forskellige muligheder. Det betyder også, at priserne kan variere fra projekt til projekt. Vi kan dog sagtens være din ideelle samarbejdspartner. Vi kan nemlig tilbyde dig en løsning med konkurrencedygtige priser.

Vi står klar til at finde den perfekte løsning, når du har brug for ombygning af hus. Vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe med dit projekt? Kontakt os på telefon 8682 8155, eller skriv til vores e-mail info@villys.dk

Villy's Tømrerforretning er medlem af Dansk Byggeri og omfattet af Byg Garanti

​Du får vores erfaringer og gode råd med. Samtidig bruger vi altid de bedste materialer. Derfor kan vi garantere dig løsninger, der holder længe.

byggaranti

Er du interesseret i et godt byggetilbud?

Har du ​en opgave for en alsidig, kompetent tømrermester? Så kontakt Villy's Tømrerforretning i dag. Send enten en besked via formularen her, eller ring på telefon: 8682 8155 eller send os en e-mail på info@villys.dk og hør mere om, hvad vi kan gøre for dig.

 
Vedhæft billeder
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Villy's Tømrerforretning A/S er dækket af Byg Garanti

Adresseoplysninger

​Villy's Tømrerforretning A/S

Navervej 25, 8600 Silkeborg

Rutevejledning

​Kontaktoplysninger

Telefon: 8682 8155

E-mail: info@villys.dk

CVR: 26642469

Bankoplysninger​

​Spar Nord Bank A/S

Borgergade 36, 8600 Silkeborg

Mere information

© 2019 Villy's Tømrerforretning A/S